MES Software

Haal meer uit je automatisatie

Betere controle over de werkvloer, flexibeler inspelen op de marktvraag en continue verbetering van je productieproces. Met een manufacturing execution system haal je meer uit je productieomgeving. Het ervaren team van Atree koppelt moeiteloos je PLC-sturing met de MES-software.

MES en WMS

Voor een doorgedreven automatisatie van je bedrijf heb je naast PLC ook MES-software nodig. Zo kan je je machines of robotinstallaties nauwkeuriger aansturen, opvolgen en bijsturen. Atree garandeert een vlekkeloze implementatie en integratie met je bestaande systemen.

Volautomatisch aardappelfabriek

Continu verbeteren met MES software

Waar PLC-controllers rechtstreeks je machines aansturen, levert MES-software inzicht in je productieproces, verhoogt het de kwaliteit ervan en maakt het een efficiëntere aansturing mogelijk. Dat vertaalt zich in minder fouten en een continue verbetering op de werkvloer. Til de automatisering van je productieomgeving naar een hoger niveau met de expertise van Atree.

Koppeling MES-system en ERP

Om het maximale uit je automatisatie te halen, koppelt Atree je MES-system aan je ERP-oplossing. Zo zet je de gegevens uit je productieomgeving om naar je commerciële en logistieke processen en omgekeerd. Voor een optimale planning, uitvoering, controle en analyse van je productieproces.

PLC & Scada

Gebruiksvriendelijke interfaces, intern ontwikkeld door gespecialiseerde programmeurs. Zo bouwen we mee aan een gebruiksvriendelijke productie, tot de logistieke ondersteuning toe.

WMS & MES

Verbeter uw concurrentiepositie en optimaliseer uw productieprocessen met onze geavanceerde WMS- en MES-oplossingen.

Montage en bekabeling

Onze interne ingenieurs maken elektrische schema’s volgens de noden van je machinepark. Een vertrouwd team van elektriciens installeert de bekabeling ter plaatse.

Bordenbouw

Van kleine elektriciteitskast tot mastodont: onze borden worden in het eigen atelier gebouwd, op maat van je technische ruimte.

Totaalconcepten

Automatisatie to the next level, dat betekent een koppeling met je logistieke processen, ERP, MES, OEE en ga zo maar door. Met deze extra software maken we het verschil.

Over

De naam Atree is zoveel meer dan een goed klinkende bedrijfsnaam. Het omvat de filosofie en de krachtige basis van de firma.

Scada Visualisatie productieprocessen

De troeven van Atree

Atree bouwt op stevige fundamenten. Met elk meer dan 20 jaar ervaring zijn de mogelijkheden quasi onbegrensd. Want waar concurrenten stoppen, gaat Atree nog een stapje verder: 

  • ruime expertise in automatisering met PLC en MES
  • implementatie op maat van je bedrijfsprocessen
  • integratie met PLC– en ERP-oplossing