Elektrische installaties

Montage en bekabeling

CAD-technologie van Eplan P8

Op de werf staat een nette werkomgeving voorop. Onze elektriciens bundelen alle kabels en sorteren ze per type. Dat is de beste manier om eventuele storingen tegen te gaan. Ook voor je eigen (technische) medewerkers. Stroomkabels, controlekabels of comm

Elk project start met duidelijke en up-to-date elektrische schema’s. Met de moderne CAD-technologie van Eplan P8 ontstaat een uitgebreid overzicht van de volledige elektrische installatie. Een combinatie van bestaande plannen van machinebouwers en eigen analyse van Atree.

Die elektrische schema’s vormen de basis voor de productie van elektrische kasten. Zo krijg je een resultaat dat volledig op maat is van je site. Bij de montage en bekabeling ter plaatse bouwt een team van op elkaar ingespeelde vaklui een elektrische installatie uit die klopt als een bus en past als een puzzel.

Elektrische installatie ordelijk en net uitgevoerd

Op de werf staat een nette werkomgeving voorop. Onze elektriciens bundelen alle kabels en sorteren ze per type. Dat is de beste manier om eventuele storingen tegen te gaan. Ook voor je eigen (technische) medewerkers. Stroomkabels, controlekabels of communicatiekabels: elk krijgen ze een eigen kleur. Kwestie van duidelijk te zijn. 

De stroomkabels zijn geanalyseerd met Caneco BT software voor de correcte afmetingen en dimensionering. Een gespecialiseerd engineering team leidt dit proces in goede banen. Op die solide basis wordt vervolgens de software geschreven door interne programmeurs. De volgende grote stap naar je gepersonaliseerde bedrijfsoptimalisatie.  

De troeven van Atree

  • intern tekenen van elektrische schema’s
  • gebruik van moderne tekensoftware
  • nette en overzichtelijke montage op de werf
  • ervaren team, op elkaar ingespeeld