Industriële automatisatie

Industriële automatisatie is essentieel om je industriële processen optimaal te laten verlopen, op een kostenefficiënte manier en met oog voor kwaliteit. Atree biedt een totaalaanpak voor je bedrijf en integreert al je geautomatiseerde systemen. Voor een soepel verloop van productie tot verzending.

Snellere productietijden aan lagere kosten, een kleinere kans op fouten en een veiligere werkomgeving. De voordelen van industriële automatisatie zijn niet min. Toch is het belangrijk een goede balans te vinden tussen de automatisering en de kosten en het onderhoud ervan. Met Atree aan je zijde maak je de juiste keuze voor jouw bedrijf.

Industriële automatisatie

Van bordenbouw tot PLC-sturing, MES-, & WMS-software

Atree definieert met jou de optimale graad van automatisering van je productieproces. Het ervaren team heeft alle kennis in huis om je productieproces te optimaliseren van begin tot einde. Met eigen PLC-programmeurs, techniekers voor bordenbouw en kennis van elektrische installaties automatiseert Atree elke stap in het proces. Tot en met de implementatie van MES– en/of WMS-software en de integratie met je ERP pakket.

Geïntegreerde industriële automatisatie

Met zijn ruime kennis in de industriële automatisering van bedrijven kent Atree als geen ander het belang van een vlotte integratie tussen de verschillende systemen op de werkvloer. Ons gespecialiseerd team test elke implementatie nauwkeurig en koppelt de systemen voor een vlotte wisselwerking. Alleen zo krijg je een geïntegreerde procesoptimalisatie.

Montage en bekabeling

Onze interne ingenieurs maken elektrische schema’s volgens de noden van je machinepark. Een vertrouwd team van elektriciens installeert de bekabeling ter plaatse.

PLC Programmatie

Gebruiksvriendelijke interfaces, intern ontwikkeld door gespecialiseerde programmeurs. Zo bouwen we mee aan een gebruiksvriendelijke productie, tot de logistieke ondersteuning toe.

Visualisatie van productieprocessen

Een volledig geïndividualiseerde control room voor je machinepark. Onze programmeurs maken een grafische voorstelling van je productieproces.

Bordenbouw

Van kleine elektriciteitskast tot mastodont: onze borden worden in het eigen atelier gebouwd, op maat van je technische ruimte.

Totaalconcepten

Automatisatie to the next level, dat betekent een koppeling met je logistieke processen, ERP, MES, OEE en ga zo maar door. Met deze extra software maken we het verschil.

Over

De naam Atree is zoveel meer dan een goed klinkende bedrijfsnaam. Het omvat de filosofie en de krachtige basis van de firma.

De troeven van Atree

  • totaalaanpak voor je productieproces
  • jarenlange expertise in PLC, MES, SCADA, WMS en bordenbouw
  • eigen programmeurs en eigen techniekers
  • proactieve ondersteuning voor oplossing op maat