Elektrische installaties

Bordenbouw

Bij Atree zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde oplossingen op het gebied van industriële automatisering. We begrijpen de essentiële rol die geavanceerde technologieën spelen in moderne industriële processen.

Bordenbouw op maat

Industriële elektriciteit tot in de puntjes afgewerkt? Zeker, dankzij de bordenbouw op maat. In het eigen atelier maken de techniekers van Atree elektrische kasten op maat van je atelier of je technische ruimte.

Van kleine kasten tot indrukwekkende bordenbouw voor je elektriciteit: tijdens elke stap van je installatie werken we op maat. Tot de kastenbouw toe. De elektrische schema’s van bij aanvang van je automatiseringsproject zijn daarbij de leidraad.

Klaar voor de software

Terwijl de bordenbouw voortvloeit uit de elektrische schema’s en bekabeling, gaat je automatiseringsproject hierna door naar het softwareteam. Een handvol specialisten beginnen er met de PLC programmatie. Zij zetten de sturing van je productielijnen op punt, het kloppend hart van je optimalisatie.

Efficiënt ruimtegebruik

Dankzij de interne ontwikkeling ben je niet alleen zeker van de kwaliteit van je elektrische borden. Je behoudt ook maximale vrije ruimte in je bedrijf. Door het nauwgezet maatwerk brengt de kastenbouw geen verloren plaats met zich mee. Elke centimeter wordt benut en alles is netjes opgeborgen. Dat is overzichtelijk én efficiënt.

Bordenbouw elektriciteit
Elektrische bordenbouw in containers

Plug & play: kasten in containers

Maximale voorbereiding bij Atree, minimale installatie ter plaatse. Wij bouwen uw kasten in containers. Het enige wat u hoeft te doen is deze op de juiste plaats te zetten en u heeft uw technische ruimte kant-en-klaar – u hoeft geen ruimte op te offeren in uw gebouw. Alles is tot in de puntjes afgewerkt – en natuurlijk grondig getest.

De troeven van Atree

  • efficiënt ruimtegebruik
  • ordelijke en overzichtelijke elektrische installatie
  • kastenbouw in alle maten en vormen
  • gegarandeerde kwaliteit 

Wil je meer info over onze bordenbouw?

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze PLC- en SCADA-oplossingen uw fabriek kunnen transformeren en uw productieprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen.