PLC programmatie voor industriële automatisering

Elke machine is anders. Net als elk bedrijf. En elke PLC programmatie. Daarom laat Atree zijn ervaren medewerkers voor elk project een PLC programma schrijven van nul. Helemaal op maat van de klant en zijn productieafdeling.

Uiteraard wil het oog ook wat. Net daarom staat Atree garant voor een ordelijke elektrische installatie op maat. Toch ligt de échte kracht van industriële automatisatie in de software. Zowel achter de schermen als op de gebruiksvriendelijke interfaces.

PLC Beckhoff Siemens Tia Portal Rockwell Studio 5000

Tot op logistiek niveau

Eigen PLC programmeurs leveren je voordelen op. Niet enkel zie je de specifieke noden en wensen van je bedrijf vertaald in de PLC sturing, je profiteert ook van slimme koppelingen tussen je bestaande systemen. Zo neemt Atree bijvoorbeeld je logistieke organisatie en kistentransport mee in de automatisatie. 

PLC programmatie nauwkeurig getest

Je PLC programmatie wordt uitgewerkt volgens een zorgvuldige standaard door een ervaren team van vaste programmeurs. In-house testing maakt een belangrijk onderdeel uit van het ontwikkelingsproces, van FAT (fabrieksafname) tot SAT (inbedrijfstelling). Zo is je software helemaal klaar voor implementatie op de site. Zonder verrassingen of problemen nadien.

 

Mes Pyramide

De troeven van Atree

  • flexibele PLC programma’s volgens bedrijfsspecifieke noden
  • ervaring met grote PLC merken, zoals Beckhoff Twincat, Siemens S7 en TIA Portal, Rockwell Studio5000
  • intern testen van de PLC sturing
  • koppeling met bestaande systemen