Visualisatie van productieprocessen
met Scada

Met SCADA software, voornamelijk Inductive Automation’s Ignition, wordt het productieproces omgezet in een transparante, grafische weergave. Of het nu op computerschermen of subtiel ingebouwde paneeltjes is: operatoren houden de vinger aan de pols en sturen snel bij waar nodig.

Of je machinepark nood heeft aan enkele kleine schermen of een heuse control room: met SCADA programmatie op maat vertaalt een gespecialiseerd team je bedrijfsprocessen naar een duidelijke visuele voorstelling. Met het integreerde Ignition-platform geniet je van de nodige flexibiliteit en tal van mogelijkheden.

Aandacht voor ergonomie

Atree denkt proactief mee met elke klant. Dat geldt ook voor de SCADA programmatie. Zo is er de laatste jaren meer aandacht voor ergonomie. Op vlak van de visualisatie van productieprocessen betekent dat onder meer kleurenschema’s die minder vermoeiend zijn voor de ogen. Want alerte medewerkers zijn efficiënte medewerkers. 

PLC programmatie

Logisch en gebruiksvriendelijk

De achterliggende software van doorgedreven industriële automatisatie is complex. Dat klopt. Maar daar merken de operatoren in de productieomgeving gelukkig weinig van. Op de interfaces staan logica en gebruiksgemak voorop. Zo is iedereen meteen mee.

De troeven van Atree

  • duidelijke grafische vertaling van complexe processen
  • ergonomische benadering van bedieningspanelen
  • flexibel SCADA systeem op maat
  • gebruik van gekende systemen : Inductive Automation Ignition, WinCC, Citect,…
  • van kleine interfaces tot uitgebreide control room
 
 
Automatisatie industrieprocessen