Industriële elektriciteit als basis voor automatisatie

Expertise nodig voor de installatie, uitbreiding of ombouw van elektrische borden en kasten of de montage en bekabeling van industriële elektrische installaties? Atree adviseert je over een geschikte oplossing. Volledig afgestemd op de noden en infrastructuur van jouw bedrijf.

MES Software en PLC

Als totaalpartner voor industriële elektriciteit  bouwt Atree zelf elektrische borden en kasten op maat. Alles start met de correcte elektrische schema’s. Onze interne ingenieurs brengen je volledige elektrische installatie in kaart met moderne CAD-technologie. Deze zijn de basis voor de kasten- of bordenbouw. Onze ervaren techniekers werken ze vervolgens in het eigen atelier uit.

Industriële elektriciteit

Industriële elektrische installaties

Atree neemt niet alleen de bordenbouw voor je elektriciteit voor zijn rekening. Een gespecialiseerd team zet het schema van je elektrische installatie op punt en voorziet ook de montage en bekabeling ervan. Zo ben je bij Atree zeker van een kwalitatieve totaaloplossing en een solide basis voor je industriële automatisatie.

Van bordenbouw tot software

Van installaties ter plaatse tot plug-and-play oplossingen in containers. Atree zoekt een oplossing die past binnen je infrastructuur met een zo efficiënt mogelijk gebruik van beschikbare ruimte. Na de industriële elektriciteitswerken neemt het softwareteam je automatiseringsproject over.

Montage en bekabeling

Onze interne ingenieurs maken elektrische schema’s volgens de noden van je machinepark. Een vertrouwd team van elektriciens installeert de bekabeling ter plaatse.

PLC Programmatie

Gebruiksvriendelijke interfaces, intern ontwikkeld door gespecialiseerde programmeurs. Zo bouwen we mee aan een gebruiksvriendelijke productie, tot de logistieke ondersteuning toe.

Visualisatie van productieprocessen

Een volledig geïndividualiseerde control room voor je machinepark. Onze programmeurs maken een grafische voorstelling van je productieproces.

Bordenbouw

Van kleine elektriciteitskast tot mastodont: onze borden worden in het eigen atelier gebouwd, op maat van je technische ruimte.

Totaalconcepten

Automatisatie to the next level, dat betekent een koppeling met je logistieke processen, ERP, MES, OEE en ga zo maar door. Met deze extra software maken we het verschil.

Over

De naam Atree is zoveel meer dan een goed klinkende bedrijfsnaam. Het omvat de filosofie en de krachtige basis van de firma.

De troeven van Atree

  • overzichtelijke elektrische installatie
  • uittekenen elektrische schema’s
  • ervaren team
  • kasten- en bordenbouw op maat
  • gewaarborgde kwaliteit over volledig automatisatieproject