MOM/MES oplossingen

Atree vorkheftruck applicatie

De Atree Vorkheftruck Applicatie is een essentieel element binnen onze geavanceerde Manufacturing Operations Management (MOM) Oplossingen, want deze innovatieve applicatie is specifiek ontworpen om een ware revolutie teweeg te brengen in magazijnwerkzaamheden. Met ongeëvenaarde efficiëntie, maatwerk en real-time controle over vorkheftrucktaken zorgt deze applicatie voor optimale prestaties. Naadloos geïntegreerd met de complete Atree MOM-suite, biedt deze applicatie een ongeëvenaarde oplossing voor geoptimaliseerd magazijnbeheer. Dus, als je op zoek bent naar een allesomvattende oplossing, is de Atree Vorkheftruck Applicatie de ideale keuze voor jouw bedrijf.

Innovatieve vorkheftruck applicatie

Bij Atree begrijpen we de complexiteit van magazijnbeheer, omdat efficiëntie essentieel is. Onze vorkheftruckapplicatie, een cruciaal onderdeel van de Atree MOM suite, biedt een robuuste oplossing met geavanceerde functies zoals RFID- en camera-integratie. Dankzij offline ondersteuning blijft de app werken, zelfs zonder constante internetverbinding. De veelzijdige magazijnconfiguratie en uitgebreide tracering zorgen voor flexibiliteit en inzicht in magazijnbewegingen. Tot slot voegt onze unieke visuele verbetering intuïtieve functionaliteit toe aan de taakuitvoering, wat de gebruikerservaring verder verbetert.

Taakgestuurde workflow

Maximaliseer jouw magazijnprestaties met doelgerichte taken voor vorkheftruckchauffeurs. Verbeter de efficiëntie en stroomlijn cross-docking, omdat dit zorgt voor optimale controle en nauwkeurige logistieke optimalisatie.

Magazijnnavigatie en -configuratie

Optimaliseer je workflow met moeiteloze drag-and-drop lay-out, visuele kleurcodes en strategische partijreserveringen voor gedetailleerd voorraadbeheer. Vereenvoudig je processen met deze krachtige functies, want dit zorgt voor maximale efficiëntie

RFID Tag lezen en OCR via camera

Implementeer volledige identificatie met RFID Tag-lezing en camera-OCR. Profiteer van naadloze tracking van UHF RAIN RFID-tags via RFID-integratie, en voeg een extra identificatielaag toe met camera-OCR voor items zonder RFID-tags.

Real-time updates

Ontvang real-time updates bij het starten van werkorders en pas snel aan aan veranderende magazijnomstandigheden. Vergemakkelijk gezamenlijke taakuitvoering door vorkheftruckchauffeurs dynamisch in realtime om te leiden voor naadloze coördinatie tussen meerdere operators.

Offline ondersteuning

Onze vorkheftruckapplicatie biedt naadloze offline ondersteuning, waardoor vorkheftrucks zonder constante internetverbinding kunnen werken. Workflow en gegevens synchroniseren automatisch bij herstel van de verbinding.

Gebruikersauthenticatie en heftrucktracering

Vorkheftruckbestuurders melden zich veilig aan met badge of PIN voor traceerbare handelingen. Flexibel gebruik van profielen met unieke registratie van vorkheftrucks biedt volledige controle en overzicht van alle magazijnbewegingen.

Visuele taakassistentie

Upload klantspecifieke afbeeldingen van magazijnlocaties en presenteer ze aan de heftruckchauffeur. Verbeter de taakintuïtie met op maat gemaakte visuele hulpmiddelen die voldoen aan de specifieke eisen van de klant.

Meertalige ondersteuning

Beschikbaar in alle talen via vertaalbestanden. Klanten kunnen moeiteloos vertalingen bewerken via centraal vertaalbeheer om de applicatie aan te passen aan hun gewenste taal.

Extra functionaliteit op maat

Druk etiketten direct af vanuit de applicatie, integreer naadloos met weegschalen voor precisie in metingen, en voer aangepaste klantstappen uit om te voldoen aan specifieke operationele vereisten.

Succesverhalen van onze klanten

"Sinds de implementatie van Atree's vorkheftruckapplicatie is de efficiëntie van ons magazijn omhoog geschoten. De real-time updates, intuïtieve drag-and-drop acties, RFID tracking, uitgebreide tracing, offline ondersteuning en visuele taakondersteuning hebben onze werkzaamheden getransformeerd, wat heeft geleid tot een aanzienlijke toename in productiviteit."

Inventarisbeheer van handheld apparaten

Breid de kracht van ons systeem uit tot buiten de vorkheftruck, want gebruik handheld apparaten zoals laptops of smartphones voor het tellen van voorraden en andere voorraadbeheertaken. Corrigeer voorraadniveaus, werk voorraadinformatie bij en voer verschillende taken eenvoudig uit, dus optimaliseer je workflow.

Integratie met MES

Taak- en taakbeheer voor vorkheftruckbestuurders is naadloos geïntegreerd met het Manufacturing Execution System (MES). Deze uniforme aanpak zorgt voor een gesynchroniseerde workflow, omdat zowel magazijn- als productieactiviteiten worden geoptimaliseerd. Hierdoor ontstaat een efficiëntere samenwerking tussen de verschillende processen.

Vraag een demo aan

Ben je klaar om de kracht van onze vorkheftruckapplicatie te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke demo. Ontdek hoe onze MOM-oplossingen, met geavanceerde functies en een verbeterde gebruikerservaring, jouw magazijn- en productiebeheer naar een hoger niveau tillen.