MOM/MES oplossingen

module prestatiebeheer

Deze module voor prestatiebeheer integreert naadloos met externe systemen om het inzicht in prestaties te vergroten. Aanpassingen aan specifieke kenmerken zijn mogelijk op basis van de bestaande infrastructuur en klantbehoeften, met specifieke aandacht voor integratie met analyseplatforms zoals Power BI.

Flexibele architectuur voor toekomstige uitbreidingen en prestatiebeheer

De architectuur van de Performance Management module is flexibel ontworpen, waardoor toekomstige uitbreidingen en integraties mogelijk zijn wanneer nieuwe eisen zich aandienen. Dit garandeert een schaalbare en aanpasbare oplossing voor evoluerende behoeften.

Monitoring van OEE en prestatie-optimalisatie

Atree MOM biedt een complete monitoring van de drie cruciale componenten van OEE – Beschikbaarheid, Prestatie en Kwaliteit. Het platform biedt direct inzicht in de effectiviteit van uw productiemiddelen. Analyse van patronen en trends in OEE over verschillende shifts, machines en productlijnen leidt tot datagestuurde beslissingen ter verbetering van de productie-efficiëntie.

Kwaliteitsverbetering en geavanceerde rapportagemiddelen dankzij prestatiebeheer

De module registreert, volgt en analyseert defecten, waardoor mogelijkheden voor kwaliteitsverbetering worden gestimuleerd en kosten door slechte kwaliteit worden verminderd. Atree MOM biedt geavanceerde rapportagemiddelen die inzichten bieden in kwaliteitsprestaties, stimulerend voor continue verbetering.

Downtime management en Analyse Root Cause Analysis

Door ongeplande downtime vast te leggen en te categoriseren, identificeert het systeem de hoofdoorzaken en stelt het corrigerende maatregelen voor om herhaling te voorkomen. Aanpasbare rapporten en dashboards geven een duidelijk overzicht van de belangrijkste prestatiecijfers (KPI’s) en volgen verbeterpunten in de tijd.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze MOM/MES oplossingen uw fabriek kunnen transformeren en uw productieprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen.