Industriële automatisatie
Automatisatie

Totaalaanpak voor flexibele productie automatisering

Lagere (personeels)kosten, een betere productkwaliteit, een minimale downtime: het zijn maar enkele voordelen van integrale automatisering. Atree gaat net dat stapje verder in de procesoptimalisatie. De software ontwikkelaars benaderen elk bedrijf als een globaal plaatje. Mét resultaat.

Procesoptimalisatie en drieletterafkortingen gaan hand in hand. Denk maar aan MES, ERP of OEE. Wat als je ze allemaal onder één koepel kan samenbrengen? Dan krijg je pas echt doorgedreven automatisatie. Atree koppelt de PLC en SCADA programmatie aan bestaande softwarepakketten binnen je bedrijf. Dat is flexibele productie automatisering in zijn puurste vorm.

 

Troeven van Atree

  • koppeling van PLC en SCADA aan bestaande systemen
  • gespecialiseerde programmeurs voor integrale automatisering
  • vlotte wisselwerking met waardevolle data
  • één overkoepelend platform

MES Piramide in evenwicht

Een vlotte wisselwerking tussen verschillende systemen met waardevolle data. Dat is de kern van overkoepelende procesoptimalisatie. De planning en productie wordt aangestuurd door de ERP. Als antwoord bezorgen de machines en hun interfaces de nodige feedback om automatisch de juiste vervolgprocessen in gang te zetten. Zonder misverstanden of menselijke interventies.

Mes Pyramide
Orbiter

Specialisten aan het werk

Integrale automatisering is een vak op zich. Bij Atree reken je hiervoor op een drietal gespecialiseerde programmeurs. Waar hun collega’s de PLC en SCADA systemen nauwgezet schrijven, leggen zij het extra laagje over je procesoptimalisatie. Tot de MES en ERP toe, op één en hetzelfde platform. 

 
PLC sturing