MOM/MES oplossingen

Distributed warehousing

Optimaliseer efficiëntie met distributed warehousing

Distributed warehousing is een logistieke strategie waarbij een bedrijf ervoor kiest om de voorraad op te slaan op meerdere geografisch verspreide locaties, in plaats van deze te concentreren in één centraal magazijn. Deze strategie is specifiek ontworpen om de operationele efficiëntie te verbeteren, de reactietijd te versnellen en de klantenservice in de toeleveringsketen te optimaliseren.

Verbeter reactievermogen en klantenservice

Deze aanpak heeft als doel om de efficiëntie van de supply chain te vergroten en het reactievermogen te verbeteren. Door voorraad op verschillende locaties te plaatsen, wordt een snellere afhandeling van orders mogelijk, waardoor klanten profiteren van kortere levertijden en een verbeterde service.

Toeleveringsketentransparantie

Distributed warehousing biedt transparantie, niet alleen binnen het eigen magazijn maar ook naar de leveranciers toe. Deze strategie creëert een heldere communicatielijn tussen verschillende opslaglocaties en leveranciers, waardoor de zichtbaarheid van voorraad en leveringsprocessen verbetert. Dit resulteert in een verbeterde operationele planning en coördinatie tussen alle betrokken partijen.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze MOM/MES oplossingen uw fabriek kunnen transformeren en uw productieprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen.