MOM/MES oplossingen

COCKPITAPPLICATIE

Toegang tot de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI's)

De cockpitapplicatie binnen Atree MOM biedt directe toegang tot de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI’s) en actuele productiecijfers voor elke productielijn. Deze realtime weergave stelt operators in staat om de werkvloer op de voet te volgen en snel te reageren op veranderende omstandigheden.

Centrale cockpitapplicatie voor operatorcontrole

Met deze applicatie hebben operators de mogelijkheid om de productielijn rechtstreeks vanuit de cockpit te starten, te stoppen of aan te passen. Hierdoor ontstaat een centraal controlepunt dat operationele efficiëntie bevordert en directe interventie mogelijk maakt.

Aanpasbare displays voor flexibiliteit

De cockpitapplicatie biedt aanpasbare displayopties die kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en voorkeuren van elke productielijn of operator. Dit vergroot de flexibiliteit en maakt een gepersonaliseerde weergave mogelijk.

Configureerbare waarschuwingen via cockpitapplicatie

Configureerbare waarschuwingen informeren lijnoperators over belangrijke gebeurtenissen of afwijkingen van de standaardwerkwijze. Deze meldingen stellen operators in staat om onmiddellijk in te grijpen wanneer nodig, waardoor snelheid en proactieve respons worden gestimuleerd.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze MOM/MES oplossingen uw fabriek kunnen transformeren en uw productieprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen.