MOM/MES oplossingen

Beheer van productgegevens

Gedetailleerd productgegevensbeheer met Atree MOM

Atree MOM biedt gebruikers de mogelijkheid om uitgebreide informatie over een product te definiëren en in te voeren. Dit omvat details zoals specificaties, materialen, parameters en productievereisten. Deze nauwkeurige gegevens vormen de kern van verschillende onderdelen van de MOM-suite, waardoor een naadloze integratie en efficiënt gebruik binnen het productieproces mogelijk zijn.

Bill of Material (BOM) en Bill of Labor (BOL) definiëren

Gebruikers kunnen de BOM en BOL voor een specifiek product definiëren, waarbij ze de benodigde componenten en hun hoeveelheden vastleggen voor de productie. De BOL biedt inzicht in de specifieke stappen en procedures die nodig zijn om het product te produceren volgens de gewenste specificaties.

Versiebeheer en auditlogboeken

Atree MOM biedt functionaliteit voor versiebeheer, waardoor producten kunnen worden bijgewerkt en gewijzigd terwijl de geschiedenis van deze aanpassingen wordt vastgelegd in auditlogboeken. Dit zorgt voor traceerbaarheid en een gedetailleerde registratie van wijzigingen gedurende het productieproces.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze MOM/MES oplossingen uw fabriek kunnen transformeren en uw productieprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen.